Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Ζεσταίνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το ψαρονέφρι.
Κόβουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε δίπλα στο ψαρονέφρι.
Αλατίζουμε και σβήνουμε με το μοσχάτο, τους χυμούς πορτοκαλιού και μανταρινιού.
Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.
Σερβίρουμε με αμύγδαλα και ξύσμα πορτοκαλιού.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.