Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
συνταγής Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμοί C. Στρώστε την βάση ενός ταψιού 20 × 30 εκ με αλουμινόχαρτο και βουτυρώστε ελαφρά.Βγάλτε το ένα φύλλο και στρώστε το πάνω από το αλουμινόχαρτο. Ανακατέψτε το ξύσμα 1 1/2 λεμονιών και το χυμό από 2 λεμόνια μαζί σε ένα μπολ. Ρίξτε...