Γαριδοπίλαφο με πλιγούρι και αγκινάρες

Γαριδοπίλαφο με πλιγούρι και αγκινάρες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί και προσθέτετε τις αγκινάρες, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον άνηθο και το δυόσμο. Τα σοτάρετε για 1 λεπτό και προσθέτετε το 1/3 από το ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσουν...