Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τις πατάτες. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια 2-3 εκ. τα καρότα, τις πατάτες, το κρεμμύδι και το μπρόκολο. Σε μια κατσαρόλαβάζουμε το ελαιόλαδο και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις πατάτες,...