Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Λιώστε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την άχνη ζάχαρη.Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες, για να σφίξει.Πλάστε τα τρουφάκια και βάλτε τα σε χάρτινες θήκες.Πασπαλίστε τα με την άχνη και διατηρήστε τα στο ψυγείο.