Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε σε κομματάκια το βούτυρο και το βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι. Αν κολλάει το αφήνουμε λίγο στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα Σε ένα μπολ...