Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια gourmed παραλλαγή για να μαγειρέψτε το κουνουπίδι! Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς C.Τοποθετήστε το κουνουπίδι σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.Ρίχνετε το ελαιόλαδο πάνω στο κουνουπίδι και με τα χέρια σας αλείψτε το κουνουπίδι.Παπασπαλίστε το κουνουπίδι με...