Πίτσα με πάστα άνηθου δυόσμου καπνιστό σολομό και κάππαρη

Πίτσα με πάστα άνηθου δυόσμου καπνιστό σολομό και κάππαρη

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ετοιμάζετε την πάστα του άνηθου: Πλένετε και κόβετε τον άνηθο σε κομμάτια. Τον πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με τα αμύγδαλα, το σκόρδο και όσο ελαιόλαδο είναι απαραίτητο μέχρι να φτιάξετε μια πάστα όχι πολύ ρευστή. Αλατοπιπερώνετε σύμφωνα με τη γεύση σας. Σοτάρετε και τα φρέσκα...