Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.Βήμα 2 Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις ξεπλένουμε. Βήμα 3 Σπάμε τα αβγά και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Βήμα 4 Αναμιγνύουμε τη φρυγανιά μαζί με το σκόρδο και το δρακόντιο.Βήμα 5 Περνάμε διαδοχικά τις γαρίδες από το αλεύρι, το αβγό και...