Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένετε καλά τις ντομάτες και τις κόβετε σε φέτες, πάχους μισού εκατοστού περίπου (5-6 φέτες η κάθε ντομάτα).Κόβετε το φιλέτο κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο.Ψήνετε τις φέτες ντομάτας και από τις δύο...