Τσουρέκια με σταφίδες και καρύδια γεμιστά με αμυγδαλόπαστα

Τσουρέκια με σταφίδες και καρύδια γεμιστά με αμυγδαλόπαστα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 40ο C. Μέσα σε μπολ διαλύετε τη μαγιά και τη μισή ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Αφήνετε το προζύμι στο φούρνο να αφρίσει και να φουσκώσει.Βάζετε στο μίξερ τους γάντζους και ρίχνετε στον κάδο το αλεύρι, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, την κανέλα, τις...