Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 50 λεπτά Βήμα 110 λεπτά Σε μια κατσαρόλα προσθέστε 1,5 λίτρο νερό και τους 2 κύβοι λαχανικών Maggi, δώστε μια βράση και χαμηλώστε την εστία ισα που να κοχλάζει ο ζωμός.Βήμα 210 λεπτά Παράλληλα τοποθετήστε στη διπλανή εστία ένα κατσαρολάκι με 2 κτς...