Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαφρώς λιωμένο βούτυρο,το γάλα χλιαρό,το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα και την βανίλια, τα χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας. Τρίβουμε τα φυστίκια...