Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια στο ελαιολαδο.Μόλις μαραθούν, προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με λευκό κρασί.Αφού εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε το σπανάκι,τον άνηθο,την ντομάτα και νερο μέχρι να καλυφθούν τα υλικά.Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 10'-15' μεχρι...