Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χορταστική τορτίγιας με απλά υλικά για όλη την οικογένεια Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε τη μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.Προσθέτουμε από 2 φέτες γαλοπούλα – τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες ντομάτας. Έπειτα...