Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και το αφήνουμε να κάψει καλά σε μέτρια ένταση.Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το σκόρδο, το δεντρολίβανο και τη δάφνη και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά να βγάλουν τα αρώματα τους.Έπειτα προσθέτουμε το γαυρο και ανακατεύουμε ελαφρά, ρίχνουμε το νεράκι και...