Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Σοτάρουμε στο μισό λάδι το κρεμμύδι και στη συνέχεια το σκόρδο, τη ντομάτα και το μισό κρασί.
Μετά από 10 λεπτά βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.
Σ' ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη ανακατεύουμε τον κιμά με τη σάλτσα, τα χτυπημένα αυγά, το τυρί, τα καρότα σε μικρά κυβάκια, τα ψίχουλα και το μαϊντανό.
Πλάθουμε τον κιμά σε ρολό και φυτεύουμε μέσα του τα βραστά αυγά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 45 λεπτά, αφού το έχουμε τοποθετήσει σε μακρόστενη φόρμα (λαδωμένη) στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Σ' ένα φλιτζάνι έχουμε βάλει έξτρα κρασί με το οποίο ραντίζουμε λίγο λίγο μ' ένα κουτάλι μέχρι να ψηθεί.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές και χωριάτικη σαλάτα.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.