Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια όλα τα υλικά μέχρι να διαλυθούν οι φράουλες, το τόφου και να έχουμε μία λεία μους. Μοιράζουμε τη μους στα ποτήρια και βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει για 30-40 λεπτά. Σερβίρουμε με τα μύρτιλα, τις φράουλες και τη ζάχαρη άχνη.