Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, την ζάχαρη, το αυγό και ανακατεύουμε.Ενσωματώνουμε το αλεύρι, το νισεστέ και τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά.Ανακατεύουμε μέχρι που η κρέμα να πήξει.Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.Σπάμε την...