Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.botrini.gr/
Συγγραφέας
Ettore Botrini
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί μαζί με το φύλλο δάφνης και ένα κουταλάκι πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε ύστερα μέσα τα φιλέτα τσιπούρας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Ύστερα βγάζουμε από μέσα τα φιλέτα και τα...