Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ρίχνουμε τις κλωστές σαφράν στο λευκό κρασί, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε πλατιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το Risotto 3αλφα και σοτάρουμε για 1 λεπτό,...