Κρεμμυδοκαλίτσουνα και καλτσούνια με χόρτα

Κρεμμυδοκαλίτσουνα και καλτσούνια με χόρτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Πρώτα ετοιμάζετε το φύλλο. Η συνταγή είναι κοινή και για τα δύο είδη καλιτσουνιών, εσείς επιλέγετε ποια από τις δύο γεμίσεις θα ετοιμάσετε. Αν θέλετε να φτιάξετε και τα δύο θα χρειαστείτε διπλάσια δόση ζύμης. Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το χυμό...