Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Επειδή το φτιάχνω με ρύζι καστανό, βάζω το ρύζι να μισοβράσει 20 λεπτά με 1/2 κιλό ζωμό λαχανικών.( Εάν χρησιμοποιείτε άλλο ρύζι παραβλέψτε το). Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και ξεκινάμε με το σωτάρισμα των κρεμμυδιών με τα μυρωδικά, στο λάδι.Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα...