Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C και ντύνετε ένα ταψί με αντικολλητική λαδόκολλα. Απλώνετε επάνω την καρυδόψιχα και την περιχύνετε με το μέλι.Βήμα 2 Ψήνετε για 5-7 λεπτά ή μέχρι να καραμελώσουν τα καρύδια.Βήμα 3 Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να...