Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά, το ροζ πιπέρι, το ελαιόλαδο, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.Αλείψτε με το μείγμα αυτό τα μανιτάρια και από τις δύο πλευρές και ψήστε τα στη σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 8'-10'.Αλατοπιπερώστε τα...