Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Παίρνετε μια ημισφαιρική φόρμα (χωρητικότητας 3 φλ. περίπου) ή ένα μπολ και ντύνετε το εσωτερικό της (τα πλευρά και τον πάτο) με φέτες ψωμιού, με τρόπο που να μισοσκεπάζει ελαφρά η μια την άλλη, χωρίς να μένουν κενά. Μουλιάζετε τα φύλλα της ζελατίνας σε ένα μπολάκι με...