Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Τρυφερές τρούφες σοκολάτας που λιώνουν στο στόμα Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος και το λιωμένο βούτυρο.Σιγά σιγά προσθέτουμε τα καρύδια και την άχνη και ανακατεύουμε καλά.Σκεπάζουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε...