Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνω το λάδι σε βαθύ τηγάνι και ρίχνω τα μανιτάρια, το πράσο και το μπέικον ψιλοκομμένα.Χαμηλώνω το μάτι (πχ. στο 4, αν η κουζίνα μας φτάνει ως το 9) και προσθέτω το ρύζι. Το ανακατεύω μέχρι να γυαλίσει.Αφού γυαλίσει, σβήνω με κρασί.Προσθέτω τόσο ζωμό, ίσα να καλύψει το...