Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για το παντεσπάνι Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στον αέρα. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο 3 ταψάκιαδιαμέτρου 20 εκ. και καλύπτουμε τον πάτο τους με λαδόκολλα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το κακάο, τον καφέ, το γιαούρτι και τη βανίλια σε ένα μπολ. Σε άλλο μπολ...