Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί.Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.Προσθέστε τα μπισκότα, ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξει.Πλάστε τα τρουφάκια, περάστε τα από τη σοκολατένια τρούφα και αφήστε τα στο ψυγείο μέχρι να τα...