Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε κατσαρόλα με νερό κι αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαζί με τα κολοκυθάκια που κόψαμε σε λεπτές ροδέλες.Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την...