Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στον αέρα. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Από πάνω απλώνουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από τη σάλτσα ντομάταςή πέστο. Μοιράζουμε το τυρί κρέμα, τα τριμμένα τυριά και τα υπόλοιπα υλικά επάνω στα ψωμάκια...