Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστές πατάτας γεμιστές με τόνο και τυρί τριμμένο Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και να τοποθετούμε μια σχάρα στη μέση του φούρνου.Καθαρίζετε κάθε πατάτα με αρκετό νερό και ένα σφουγγάρι ίσα ίσα να φύγει το περιττό χώμα. Βάλτε τις πατάτες άμεσα στο ράφι του...