Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το “stir frying”, που σε ακριβή μετάφραση σημαίνει «ανακατεύω τηγανίζοντας» και στην πράξη επιτυγχάνεται με τηγάνισμα με λίγο λάδι σε πολύ δυνατή φωτιά με ταυτόχρονο γοργό ανακάτεμα, είναι κινέζικη μέθοδος μαγειρέματος με την οποία τα λαχανικά, το κρέας και το ψάρι που...