Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 C Ανακατέψτε το βούτυρο με σκόρδο και το αλάτι.Κόψτε το ψωμί στο μισό οριζόντια.Απλωστε το βούτυρο σκόρδου σε όλη την έκταση – να το καλύψει καλά Ψήνουμε 20 λεπτά μέχρι το ψωμί να είναι τραγανό στις άκρες.Γυρίστε φούρνο έως 200 C. Καλύψτε...