Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ και μουσκεύουμε μέσα το ψωμί για 15 λεπτά ή περισσότερο, μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό.
Στραγγίζουμε το περιττό γάλα και πολτοποιούμε το ψωμί με πιρούνι, ξύλινη κουτάλα ή σύρμα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C.
Λαδώνουμε ένα ταψί αρκετά μεγάλο για να χωράει τους κολοκυθανθούς.
Ανοίγουμε τους κολοκυθοανθούς πολύ προσεκτικά και αφαιρούμε τους στήμονες.
Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε μεσαία θερμοκρασία σε μέτριο τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, για 3 με 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι, το σκόρδο και το κολοκύθι.
Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, για περίπου 8 λεπτά,μέχρι να μαλακώσει το κολοκύθι και να βγάλει το μείγμα μας τα αρώματα του.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Χτυπάμε τα αυγά σε μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το ψωμί, το μείγμα κρεμμυδιού-κολοκυθούκαι τα φρέσκα μυρωδικά.
Αλατοπιπερώνουμε.
Για να γεμίσουμε τους κολοκυθανθούς, ανοίγουμε προσεκτικά τα πέταλα και γεμίζουμε την κοιλότητα με την γέμιση.
Τέλος τυλίγουμε τα πέταλα γύρω από την γέμιση.
Τοποθετούμε τους γεμιστούς κολοκυθανθούς στο λαδωμένο ταψί.
Ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και βάζουμε στο φούρνο.
Ψήνουμε για30 με 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρώς η επιφάνεια.
Σερβίρονται ζεστά.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.