Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ψιλοκόβετε τη σοκολάτα με μαχαίρι (να γίνει σαν ξύσματα) και τη βάζετε σε ένα πυρίμαχο μπολ. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι ή μπρίκι μέχρι να κοχλάσει και την αποσύρετε από τη φωτιά.Βήμα 2 Την αφήνετε να μείνει για 20 δευτερόλεπτα (μετράτε μέχρι το 20)...