Τάρτα με ψητή κόκκινη πιπεριά κατίκι Δομοκού και γραβιέρα Δωδώνης

Τάρτα με ψητή κόκκινη πιπεριά κατίκι Δομοκού και γραβιέρα Δωδώνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Φτιάχνετε τη ζύμη για την τάρτα: χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι σε σιγανή ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν και το μίγμα να φαίνεται ότι έχει σβολιάσει. Τότε προσθέτετε το αβγό και το νερό και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μίγμα να γίνει...