Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό, το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο, το πράσο, το γαρίφαλο και το θυμάρι. Μόλις πάρει βράση το κοτόπουλο, ξαφρίζετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μόλις είναι έτοιμο (στα 40 λεπτά περίπου), το βγάζετε προσεκτικά από την κατσαρόλα με τη βοήθεια...