Συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού και λεμονάδα χωρίς βράσιμο

Συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού και λεμονάδα χωρίς βράσιμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Για το χυμό πορτοκαλιού: Καθαρίζετε τα φρούτα από τη φλούδα τους, προσέχοντας να μην κόψετε καθόλου από την άσπρη ψίχα. Βάζετε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη με το νερό πάνω σε χαμηλή φωτιά.Όταν το σιρόπι πάρει βράση, ρίχνετε τις φλούδες. Βράζετε για 5-6 λεπτά. Στύβετε τα λεμόνια ή τα...