Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε το μπριζολίκι: Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να αφαιρέσει τα κόκαλα από το κομμάτι του κρέατος (μπριζολίκι). Προθερμαίνετε το φούρνοστους 200° C. Αλατίζετε και αλείφετε με λάδι ή βούτυρο. Πασπαλίζετε με το αλεύρι και από πάνω ρίχνετε τα πιπέρια. Πιέζετε με την παλάμη...