Πέννες με μπλε τυρί σπανάκι κρέμα και ροζ πιπέρια

Πέννες με μπλε τυρί σπανάκι κρέμα και ροζ πιπέρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ρίχνετε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει και τις βράζετε αλ ντέντε σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέτετε στην κατσαρόλα και το σπανάκι. Στο μεταξύ βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και...