Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το πράσο και τα κρεμμυδάκια για 2 λεπτά. Όταν μαραθούν προσθέτετε το σπανάκι και μαγειρεύετε μέχρι να στεγνώσει από τα υγρά του. Τραβάτε τότε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε τα μυρώνια και τον άνηθο.Προθερμαίνετε το...