Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζετε τα πράσα με ελάχιστο νεράκι και αφού πιουν το νεράκι προσθέτετε το λάδι και τις πιπεριές και σοτάρετε να μαλακώσουν κι αυτές λίγο.Ρίχνετε τις φετούλες του λουκάνικου να ανακατευτούν με τα υπόλοιπα υλικά...