Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη να βράσει .Ρίχνεις το σιμιγδάλι και ανακατεύεις να βράσει λίγο για 5 λεπτά .Μετά ρίχνεις το ξύσμα λεμόνι και 40 γρ . βούτυρο Όταν κρυώσει λίγο, ρίχνουμε και τους κρόκους .Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα και τα προσθέτουμε , ανακατεύουμε ελαφρά να...