Κορμός σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα

Κορμός σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Στο μίξερ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να γυαλίσει το μείγμα, περίπου 7΄-8΄, σε δυνατή ταχύτητα. Κοσκινίζουμε μέσα το κακάο και με τη σπάτουλα απαλά διπλώνουμε το μείγμα για να μη χάσουμε τον όγκο.Καθαρίζουμε το μπολ του  μίξερ και χτυπάμε τα ασπράδια...