Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ χτυπήστε 2 αυγά πολύ καλά, όσο χτυπάμε βάζουμε 100ml λάδι και 200ml γάλα.Στην συνέχεια ρίχνουμε το μισό αλεύρι και χτυπάμε με τον αυγοδάρτη και μόλις ενσωματωθεί ρίχνουμε το άλλο μισό και ανακατεύουμε πολύ καλά να φτιαξουμε ένα λειο σφιχτό χυλό.Ρίχνουμε στο μπολ λίγο...