Πράσινη σαλάτα µε αχλάδι και ροκφόρ

Πράσινη σαλάτα µε αχλάδι και ροκφόρ

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τη σαλάτα με αχλάδικαι ροκφόρ, αραδιάζουμε τις φέτες της μπαγκέτας σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 10΄ στους 200ο C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, έως ότου ροδίσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν.Με πιρούνι λιώνουμε το ροκφόρ. Το αλείφουμε στη φρυγανισμένη μπαγκέτα. Βάζουμε σε μπολ...