Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη σαλάτα με αχλάδικαι ροκφόρ, αραδιάζουμε τις φέτες της μπαγκέτας σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 10΄ στους 200ο C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, έως ότου ροδίσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν.Με πιρούνι λιώνουμε το ροκφόρ. Το αλείφουμε στη φρυγανισμένη μπαγκέτα. Βάζουμε σε μπολ...