Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κέικ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στον αέρα. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο 3 στρογγυλές φόρμεςγια κέικ διαμέτρου 20 εκ. Σε ένα μπολ, κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε...