Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αν έχουμε παστό μπακαλιάρο τον καθαρίζουμε από τα πτερύγια. Τον κόβουμε σε μερίδες και τον ξεπλένουμε καλά.Τον βάζουμε 5΄σε κρύο νερό για να φύγει το αλάτι. Αλλάζουμε το νερό ανά 3-4 ώρες, για 2 μέρες.Όταν μαλακώσει αρκετά με ένα μαχαίρι τον καθαρίζουμε από τα λέπια.Σκορδαλιά...